Aanmelden proefabonnement

AANMELDEN PROEFPERIODE

Je bent mogelijk geïnteresseerd in Leero? Je kunt nu Leero twee maanden op proef proberen. Het verplicht je niet tot aanschaf van Leero. Het is een periode waarin je ruim de tijd krijgt om Leero te ervaren. Inclusief begeleiding van één van onze adviseurs! Je kunt gebruik maken van alle mogelijkheden van Leero, zodat je kunt ontdekken hoe je eenvoudig de applicatie voor jou en je klas, team of school kunt laten werken.

Ready to go

Tijdens een proefperiode werk je met Leero alsof je een abonnement hebt afgesloten. Dat betekent dat je voor jouw school een volledig ingerichte omgeving krijgt, met:

  • een account + ingerichte omgeving voor iedere leerling
  • een account + ingerichte omgeving voor iedere leerkracht
  • een compleet ingerichte beheerdersomgeving
  • toegang tot de vak- en doelenstructuur

Extra’s tijdens de proefperiode

Ook ontvang je tijdens de proefperiode onze gratis extra’s. Zo krijg je iedere week tips over het gebruik van Leero in je mailbox. Daarnaast ontvang je een uur lang telefonische begeleiding van één van onze adviseurs. Om dit optimaal te benutten kun je van te voren aangeven wat je wilt bespreken. Tijdens de proefperiode kun je gebruik maken van de servicedesk.

Vul hieronder het aanmeldformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een soepele start te bespreken.

    Start typing and press Enter to search