Bestellen

LEERO BESTELLEN

Fijn dat je op deze pagina komt! We nodigen je van harte uit om Leero te bestellen en samen met ons te werken aan een soepele introductie op jullie school. De prijs voor een school of bestuur hangt af van het aantal leerlingen dat gebruik maakt van Leero. Voor de leerkracht en ouders worden geen kosten in rekening gebracht.

Je sluit een overeenkomst voor één jaar. Het abonnement kan op elk moment van het jaar ingaan. De overeenkomst wordt automatisch na een jaar verlengd (vooraf krijgt u een waarschuwingsmail). Wilt u opzeggen? U heeft een opzegtermijn van 1 maand voorafgaande het einde contract. U kunt per post of per mail opzeggen.

Leero is al vanaf € 21,- per schooljaar beschikbaar.

Vul onderstaand bestelformulier in. U ontvangt vervolgens een persoonlijke offerte waarin exact de kosten staan. Gaat u akkoord dan starten we het project Leero binnen jullie bestuur en/of school. Uiteraard helpen we jullie om Leero te gebruiken.

    In het kader van de AVG willen we u melden dat wij de gegevens die u invult in het contactformulier enkel gebruiken om met u contact op te nemen, uw bestelling te verwerken, onze administratie op de hoogte te stellen en de afdeling support op de hoogte te stellen.

    Leero, slim organiseren en leren!

    Start typing and press Enter to search