Leero en partners

LEERO EN PARTNERS

Binnen Cedin weten we als geen ander dat je een software platform (programma) niet alleen kunt ontwikkelen. Al in een vroeg stadium betrekken we gebruikers in dit proces. Maar we werken bij de ontwikkeling ook samen met partners. Niet alleen wat betreft de technische ontwikkeling of hosting, maar ook voor wat betreft de inhoud van de applicatie. De mogelijkheden om leermiddelen aan te bieden en welke functionaliteit hiervoor nodig is.

We kennen dan ook drie soorten partners (samenwerkende organisaties):

  • Content partners
  • Technologie partner
  • Platform partners

Content partners zijn organisatie die leermiddelen (inhoudelijk) ontwikkelen en dit via het Leero platform kunnen en willen distribueren. Scholen kunnen dan via de Leero Bibliotheek toegang krijgen tot de leermiddelen. Dit gaat uiteraard via het abonnement model van de partners zelf.

Technologie partners zijn organisaties die technologie ontwikkelen op het gebied van onderwijs (of anders), die een toegevoegde waarde zijn voor het Leero platform. Met deze partijen wordt samengewerkt om bijvoorbeeld een integratie tot stand te brengen of om de technologie te embedden in het Leero platform.

Platform partners zijn organisatie die leermiddelen ontwikkelen en dit via een eigen platform aan hun klanten willen aanbieden. Deze partners kunnen gebruik maken van het Leero platform maar dan in een geheel eigen ‘look & feel’. Het zogenaamde white-label model. Overigens is dit prima te combineren met een rol als content partner.

Ben je geïnteresseerd in de partner mogelijkheden van Leero, neem dan contact op met Lars Mellema. Uiteraard kun je hem ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Deze komt direct in zijn e-mailbox.

Contact over samenwerking


    Contact partnerTechnologie partnerPlatform partner

    Leero, slim organiseren en leren!

    Start typing and press Enter to search